Quadwise en Stichting Dierenlot

Quadwiseen Stichting Dierenlot

 

Zaterdag 13 oktober 2018 was de dag van Ride voor Stichting Dierenlot  De 3de om even duidelijk te zijn. Dat betekend een dag van veel FUN, STOF ,LOL en na de tocht een paar warme snacks van Steingrill en salades van de gast heer en vrouw.

DSC01279

 Quadwise had een tocht van  150 km   uitgezet, zodat  een zeer grote groep quad- en buggyrijders zich konden uitleven op deze prachtige route.

Het weer zat deze dag heel erg mee, zodat het stofhappen dit keer niet werd overgeslagen. Gelukkig hadden de rijders na die tijd nog wel trek in een heerlijke Duitse braadworst of een broodje hamburger.DSC01195

Steingrill bedankt John en Mirjam en de rest van de mensen voor deze zeer gezellig en geslaagde  dag, wat een opkomst !!

DSC01280

TOP